Mars Otomotiv Ürünleri

Ürün Gruplarımız

Stop Lambaları

STOP LAMBALAR

Sinyal Lambaları

SİNYAL LAMBALAR

Sis Lambaları

SİS LAMBALAR

Led lambaları

LED LAMBALAR

İşaret Lambaları

İŞARET LAMBALAR

Çalışma Lambaları

ÇALIŞMA LAMBALAR

Spot Lambaları

SPOT LAMBALAR

UNIVERSAL ÜRÜNLER

Son Çıkan Ürünlerimiz

Scania 6 Serisi 2007 2017 Stop Lamba
Peugeot 301 2017 Stop Lamba
PEUGEOT Partner 2012 2019
PEUGEOT Partner Tepe Berlingo 2008-2012 2012-2019 Stop Lamba
Renault Megane IV 2016 Stop Lamba
Renault Clio IV Stop Lamba
Mercedes Sprinter Yan Sinyal Lamba
Opel Corsa 2006-2013 Rear Lamp
ISUZU NPR-NQR-NKR 2006-2009 SİNYAL LAMBA-
ISUZU NPR-NQR-NKR 2010 SİNYAL LAMBA
Scania P-G-R Serisi 2014 Sinyal Lamba
Sis-Lamba-bülten

Videomuz

PDF Kataloglar

Blog | Duyuru | Haber

Firmamızdan Haberler

ISO/TS 16949 sertifikası alınması

Mars Otomotiv olarak 2015 yılı başlarında başlayan ISO/TS 16949 kalite yönetim sistem çalışmalarımız, 2020 yılı başlarında…

ISO 14001.2015 ve ISO 45001.2018 SERTİFİKA

Küresel pazarda var olabilmek için artık insana, çevreye verilen değer ve saygıda önemli bir ölçüt olarak karşımıza çıkmaktadır.

Mars 3 Sevkiyat Depo devreye alınması

Gün geçtikçe büyüyor, ürün çeşitliliğimizi artırıyor ve sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için yoğunlaşan iş yükümüzü…

Yeni web sitesinin devreye alınması

Mars Ailesi olarak müşterilerle daha hızlı iletişim kurularak, müşteri memnuniyetinin arttırılması amaçlıyoruz.

Stop Lambaları ve Mars Oto

Trafikte sürüş esnasında arkadan gelen araçları uyarmak için kullanılan lambalara stop lambaları denmektedir. Kırılmış, hasara uğramış bir sistem uyarı görevini yerine getiremez ve olası kazaların habercisi haline gelir. Bu nedenle hasarlı lambaların yenisi ile değiştirilmesi şarttır. Aydınlatma sektöründeki 45 yıllık tecrübemize 2005 yılından bugüne motorlu araç aydınlatma sitemlerini de ekledik. Bugüne kadar hızla büyüyen bir şirket olarak öncelikle yurt içi pazarında öncü olduk sonra 50’den fazla ülkeye ihracat yaparak dış pazara açıldık. En iyi stop lamba üreticisi olmanın ve bu değerli ürünü sizlere sunmanın onurunu yaşadık.

Her Araca Aydınlatma

Gelişen modern teknoloji ile birlikte değişen araç üretimlerine hızla adapte olarak her araç modeline uygun aydınlatma üretimine başlamakta ve dağıtımını yapmaktayız. Otomobil, kamyon, otobüs ve benzeri tüm motorlu araçların aydınlatma sistemlerini özenle karşılayarak müşteri memnuniyetini sağlamaktayız. Bireysel ve toplu siparişler için özel kataloglarımızı sitemizden inceleyerek sipariş için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Çünkü en iyi stop lambası üretiminde öncüyüz ve tecrübemizi daha iyi olmak için kullanıyoruz. Yeniliklere hızla adaptasyon sağlayarak öncü olmanın verdiği sorumluluk ve kararlılıkla, güvenle üretiyoruz. Siparişlerinizi hızla sizlere ulaştırmak için sevkiyat depomuzda ürünlerimizi hazırda tutuyoruz. Üretim için tüm yeterlilik belgelerine ve sertifikalara sahibiz. Yeni web sitemizle artık sizlere daha yakınız.